Produser din egen fornybare strøm

Produktet er et spennende nytt konsept som er utviklet for at folk flest kan komme hurtig i gang med å begynne å produsere sin egen fornybare strøm. På markedet i dag finnes det voldsomt med forskjellige solceller, batterier og vindturbiner, og ikke minst komponenter for å styre og kontrollere alle disse enheter. Vi har gjennom testing og erfaring satt sammen dette til en smart og enkel komplett løsning slik at du kan komme raskt i gang med din fornybare energi-produksjon og lagring.

Det eneste du må ha, foruten et ønske om å komme hurtig i gang med å få fornybar strøm i ditt hus eller hytte, er at du har ca 4 kvm (minimum 1,5mx2m) ledig areal på tomten, og at det er sol der så klart. Ønsker du vindturbin må det være vindfullt også. Området på ca 4 kvm må være noenlunde plant og fast.

Løsningen innebærer at strømmen kan brukes når en vil, en får økt sikkerhet for at en har strøm når det for eksempel er nettbortfall/rasjonering. Ved god styring kan strømmen tas fra batteriene når den er på det dyreste, og lades når strømmen er på det rimeligste hvis det ikke er nok sol.