Om oss

Selskapet ble stiftet 12. januar 2022 av Per Hopsø på bakgrunn av at han gjennom flere år har sett at det for private kun satses på å få solcellepaneler på tak. Dette gir både en stor investering og ikke minst utelukker det mange andre som ønsker å delta i det grønne skiftet. Det være de som har tak som ikke kan bære solcellepanelene, de som ikke ønsker solcellepaneler på taket eller ikke får lov.

 Med dette i tankene hadde Per mange skisser og løsninger på tegnebordet. Til slutt måtte han bare få satt ideen ut i livet og startet Sowin- Power AS. Like etter, 3. mars 2022, kom Teknisk Ukeblad ut med en artikkel som hadde setningen “hver mann sitt solpanel”! Denne artikkelen lagde TU på bakgrunn av EU kommisjonen sin store satsning på solenergi. Dette ga, Per enda mer motivasjon for å satse enda mer kapital og tid. Det fortsatt med flere nye skisser og forbedringer på løsninger. På høsten var så mye klart at Per hentet inn mer kapital fra nye eiere.

Per har startet flere selskaper blant annet Heimgard Technologies AS i 2003 da under navnet Home Control AS. For å utvikle og selge det produktet han fikk patent på i 2002. I 2007 var han med i 6 programmer i TV2 Skaperen og fikk med seg 1 million kr fra en av dommerne i programmet. I 2017 startet han også Agnirom AS for å selge moringa, helsekost, fra Uganda sammen med sin kone Torunn Stangeland. Se gjerne www.moriia.no.

Foruten de nye aksjonærene har Per også fått med seg følgende hjelpere nå i starten.

Ola Korsmo har mer enn 40 års erfaring fra tele og data-kommunikasjonsbransjen i Norge. Han har hatt ledende stillinger i flere selskap, senest i Telenor Global Services hvor han bl. a. har vært teknisk direktør, salgsdirektør og markedsdirektør. Ola er sivilingeniør fra Norges Tekniske Høyskole ( NTNU ). Han har etablert flere selskap, og har sittet i styret i Telenor Global Services.

Torodd Stangeland er elektrikeren som har koblet opp og holder testanlegget under oppsyn.

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse pulvinar ultricies arcu, et ullamcorper purus tincidunt nec. Ut consequat ligula in metus tempus rhoncus. Suspendisse aliquam nisi eget est bibendum, a placerat est congue. Proin ut nibh quam.